BLAT PENTRU PIZZA


reteta-blat-pizza

Ingrediente pentru BLAT DE PIZZA :
  • 400 g faina
  • 20 g drojdie
  • 250 ml. apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare  BLAT DE PIZZA:

Se amesteca într-un castronel drojdia  cu o lingură de făină, 3–4 linguri de apă caldă  până se face ca o pastă; se acoperă şi se lasă până se se umflă şi face spumă
Intr-un castron se pune restul de făină, în mijlocul ei se toarnă amestecul de drojdie, uleiul, sarea şi se amestecă, pentru a forma un aluat moale şi elastic.
Se framanta aluatul si se lasa la dospit, dupa care se pune la frigider cateva ore.

-->

3 comentarii:

  1. CE FAC CU LAPTE DIN RETETA DE BLAT PT.PIZZA.NU MAI SPUN DE RETETELE UNDE NU SUNT DETALIATE UNELE PROCESE DE PREPARARE.AM CREZUT CA SUNT PT.BUCATARI AMATORI NU PROFESIONISTI CARE SA DEDUCA CUM TREBUIE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Laptele il bea d-l Horia, in timp ce prepara pizza!

    RăspundețiȘtergere
  3. unde vedeti voi lapte?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...